Social

#politica #pdl #sulfina barbu #revocare roberta anastase # declaratie sulfina barbu

Sulfina Barbu: PDL ar putea contesta din nou la CCR revocarea Robertei Anastase

Sulfina Barbu, vicepresedinte si deputat PDL, a declarat, joi, ca Biroul Permanent al PDL va analiza luni posibilitatea unei noi contestatii la Curtea Constitutionala a Romaniei cu privire la revocarea Robertei Anastase din functia de presedinte al Camerei Deputatilor.

"Vom analiza politic, dupa ce vom analiza juridic. Analiza juridica la Senat ne-a aratat ca este admisibila sesizarea (contestatia privind revocarea lui Vasile Blaga de la conducerea Senatului - n.r.), pentru ca sunt prevederi diferite pe regulamentele celor doua Camere" a spus Sulfina Barbu.

"Juristii analizeaza si situatia privind regulamentul de la Camera si daca, din punct de vedere juridic este intemeiata, vom depune o sesizare. (...) Sigur vom discuta in BPN de luni lucrul acesta (depunerea unei contestatii la CCR privind revocarea Robertei Anastase - n.r.), dar pe baza analizei juridice, fiind diferite regulamentele celor doua Camere", a adaugat aceasta.

La data de 3 iulie, plenul Senatului a decis revocarea lui Vasile Blaga din functia de presedinte al acestei camere legislative. In aceeasi zi, a fost revocata si Roberta Anastase de la sefia Camerei Deputatilor.

Sursa foto: ghimpele.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea