Social

# usl #sulfina barbu #crin-antonescu # declaratie sulfina barbu # destramare usl

Sulfina Barbu: Crin Antonescu a dat semnalul destramarii USL

Sulfina Barbu, vicepresedintele PDL, este de parere ca prin declaratiile de marti seara de la Antena 3 Crin Antonescu "a dat startul destramarii USL".

Antonescu declarase ca in ultima vreme Guvernul Ponta a dat dovada de "timiditate si ezitare" in privinta listelor electorale pentru referendumul din 29 iulie.

"Crin Antonescu a dat aseara semnalul destramarii USL. Este evident ca Victor Ponta a ales sa se desparta de Crin Antonescu in ultimul ceas al loviturii de stat. Demisia lui Ioan Rus si decizia lui Ponta de a anula minirecensamantul ilegal au fost doua decizii care arata ca PSD nu mai este dispus sa incalce legea pentru a-l mentine pe Crin Antonescu ilegitim si ilegal la Cotroceni. Crin Antonescu a fost imediat chemat de Voiculescu la Antena 3 pentru a declansa atacul la Victor Ponta", este de parere Sulfina Barbu.

"Discursul lui Crin Antonescu demonstreaza ca zilele aliantei USL sunt numarate, iar decizia Curtii Constitutionale va insemna actul de divort dintre PSD si PNL", a mai adaugat vicepresedintele PDL.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea