Social

Sucul de mere cu pulpa combate cancerul

Sucul de mere cu pulpa este mai eficace in combaterea cancerului si a bolilor cardiace decat sucul de mere fara pulpa. Majoritatea consumatorilor prefera varianta de suc de mere fara pulpa pentru ca se crede ca aceasta este mai pura si, deci, mai sanatoasa. Cercetatorii de la Universitatea de agronomie din Wroclaw, Polonia, au descoperit ca sucurile care contin multa pulpa de fruct contin mai multe substante chimice care contribuie la scaderea riscurilor de aparitie a cancerului. Fructele contin polifenoli, antioxidanti care contribuie la eliminarea substantelor chimice care afecteaza celulele din organism. Din acest motiv acestea contribuie la scaderea riscurilor de aparitie a cancerului si a bolilor cardiace. Un studiu publicat anul trecut a scos la iveala faptul ca sucurile de fructe si legume consumate de trei ori pe saptamana pot scadea considerabil riscul de a dezvolta maladia Alzheimer .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea