Social

#showbiz #romanii au talent #Narcis Ianau #vedete intern

Succesul il ocoleste. Iata ce a patit Iustin Ianau, de la "Romanii au talent"

Narcis Ianau, tanarul care a cucerit o tara intreaga cu vocea sa atunci cand a participat la primul sezon al emisiunii "Romanii au talent", nu si-a gasit niciun sponsor pentru studiile muzicale. El spera sa fie admis la Conservator pe locurile fara taxa si promite sa se angajeze cat mai rapid.

Succesul din emisiunea-concurs nu i-a fost de prea mare ajutor lui Narcis Ianau, pustiul din Bacau cu o voce rara, de contratenor. Dupa ce a trimis mesaje si a postat pe Facebook un apel disperat prin care cauta sponsori pentru studiile sale in strainatate, niciun "om de bine" nu s-a oferit sa ii dea vreun leu. Asa ca singura lui speranta a ramas tot in mama sa, care munceste in Italia.

Sursa foto: facebook.com

"Am decis sa merg la Cluj, la Conservator. Mi-a promis mama ca ma ajuta cat poate, cu bani. Probabil, daca voi fi admis, ma voi angaja si eu ca sa mai castig niste bani sa pot sa ma intretin. (...) Am proba de solfegiu, trebuie sa cant patru piese si sa interpretez o poezie. Eu m-am inscris la canto clasic si sunt doar 13 locuri la fara taxa. Sper sa ocup si eu un loc din cele 13", a declarat Narcis pentru wowbiz.ro.

Narcis nu are noroc nici de un compozitor. Tanarul cauta de luni bune pe cineva care sa ii compuna piese.

CITESTE SI:

Culmea dispretului! In ce hal a ajuns sa fie tratat Serban Huidu de colegi chiar de ziua lui!

Fustangiii din showbiz. Cine sunt vedetele care schimba femeile ca pe sosete

Si baietii plang cateodata. Lacrimi adevarate sau trucuri pentru audienta?

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea