Social

#agricultura #subventie # subventie la hectar #acordare subventie

Subventia de 42 de euro pe hectar cultivat se va acorda incepand cu 16 octombrie

Premierul Emil Boc a anuntat, sambata, la Calarasi , ca plata subventiei pe suprafata cultivata si modificarea Legii cadastrului figureaza printre obiectivele Executivului, scrie evz.ro.

"Si anul acesta, incepand cu 16 octombrie, va incepe plata subventiei pe suprafata, aproximativ 42 de euro pe hectar, iar din decembrie a doua parte, tocmai pentru ca agricultorii, fermierii sa aiba resursa necesara", a spus Emil Boc . Seful Executivului a mai precizat ca saptamana viitoare se va discuta, in cadrul unei sedinte de Guvern, despre Legea cadastrului.

"Implementarea unui astfel de program costa, intr-adevar. Cadastrul costa, dar este atat de necesar pentru rezolvarea problemelor proprietatii, pentru comasarea proprietatilor, pentru realizarea investitiilor in agricultura, iar anul 2012 nu poate trece fara ca acesta sa fie implementat.", a afirmat Emil Boc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea