Social

#zgarie-nori #stiri externe #conflict SUA Iran #razboi SUA #razboi Iran

SUA vor sa confiste Iranului un zgarie-nori secret

SUA au descoperit ca Iranul detine, in secret, un zgarie-nori, chiar in centrul economic al Statelor Unite, New York, insa administratia de la Washington abia acum a aflat despre acest lucru.

Astfel, potrivit Departamentului de Justitie al SUA, cladirea cu 36 de etaje va fi confiscata si pusa in curand la vanzare, aceasta tranzactie fiind una dintre cele mai mari capturi in privinta estomparii terorismului.

Un judecator federal a depus in aceasta saptamana o plangere la administratia americana conform careia proprietarii imobilului au incalcat sanctiunile impotriva Iranului si legislatia privind spalarea de bani.

Procurorul federal din Manhattan, Preet Bharara, a confirmat si el ca aceasta hotarare intareste acuzatiile departamentului, potrivit carora proprietarul imobilului "era o fatada pentru Banca Melli si, in consecinta, o fatada pentru Guvernul Iranului".

Sursa foto: pozeleonline.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea