Social

#adrian florin fechet #internet #frauda #inchisoare #condamnat #roman

SUA: Roman condamnat la 27 de ani de inchisoare pentru fraude pe Internet

Un roman a fost condamnat, miercuri, la 27 de ani de inchisoare pentru fraude pe internet, pedeapsa fiind una dintre cele mai mari pronuntate pana acum.

Adrian Florin Fechet , in varsta de 39 de ani, a fost gasit vinovat pentru ca a furat 5 milioane de dolari de la 2.000 de cumparatori de pe eBay si de la alti utilizatori de internet, anunta Chicago Tribune.

Judecatorul John W. Darrah a dat aceasta sentinta, cea mai mare pronuntata pana acum in istoria fraudelor pe internet, dupa ce a aflat ca Fechet este cel care a coordonat aceste inselaciuni si, mai mult, nu si-a asumat responsabilitatea pentru infractiunile comise.

Fechet a fost gasit vinovat si pentru furt de identitate. Procurorii au declarat ca victimele licitau anumite sume pentru produsele de pe eBay, dar nu ofereau destul pentru a-l cumpara si astfel pierdeau produsul. Ei primeau apoi un mesaj electronic de la "cel care oferea produsul spre vanzare" prin care asa-zisul vanzator ii anunta ca aveau o a doua sansa sa cumpere.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea