Social

#lectie sclavie #profesoara americana #eleve culoare

SUA: O profesoara a legat doua eleve de culoare pentru a tine o lectie despre sclavie

O profesoara americana de stiinte sociale, alba, a legat doua fetite de culoare, de picioare si de maini, in cadrul unui curs care trata tema sclaviei.

Neobisnuita lectie s-a desfasurat in scoala North Rockland School District, din New York, informeaza AP. Parintii celor doua fete au fost socati de tratamentul la care au fost supuse elevele, reclamand-o pe profesoara .

Brian Monahan, directorul institutiei s-a declarat impotriva acestei metode, desi a afirmat ca incurajeaza cadrele didactice sa predea materia intr-o forma mai inventiva, care sa atraga elevii. "Daca aceste metode supara vreun elev, atunci inseamna ca metoda este proasta", a declarat Monahan.

Profesoara si-a motivat gestul, spunand ca a incercat sa simuleze o situatie istorica , pentru ca elevii sa inteleaga mai bine fenomenul. Una dintre cele doua fetite a fost profund marcata de eveniment, izbucnind in lacrimi dupa ce le-a povestit parintilor ei intamplarea. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea