Social

#scut #antiracheta #rusia #sua #negocieri #polonia

SUA nu au primit nici un raspuns de la Rusia in dosarul scutului antiracheta

Statele Unite au anuntat miercuri ca Rusia nu a raspuns la propunerilor lor privind scutul antiracheta , in pofida afirmatiilor unui oficial de la Kremlin citat de presa rusa, potrivit caruia Moscova ar fi respins oferta, relateaza AFP.

"Nu am primit raspunsul oficial", a declarat secretarul adjunct insarcinat cu controlul armelor si cu securitatea internationala, John Rood ( foto ), negociatorul american in dosarul scutului antiracheta. Un oficial de la Kremlin, citat de agentia de presa rusa ITAR-TASS, anuntase anterior ca Rusia a respins oferta si ca Moscova percepe in continuare scutul drept o amenintare.

"Propunerile americane nu sunt suficiente (...). Nu vom accepta aceste propuneri si vom discuta despre acest subiect cu noua administratie" americana, care va fi investita in functie in 20 ianuarie, a spus ea. Presedintele rus Dmitri Medvedev a declarat intr-un interviu acordat cotidianul francez Le Figaro si dat publicitatii joi ca Rusia este dispusa sa "negocieze o optiune zero" in acest dosar.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea