Social

#pshihopat #cercetatori #creativitate #studiu

Studiu socant! Esti creativ? Poti suferi de o boala psihica grava

Psihologii de la Universitatea din Manila au facut descoperiri socante. In urma studiilor realizate pe un esantion de 503 persoane acestia au ajuns la concluzia ca exista o legatura directa intre creativitate si un comportament psihopatic.

In urma studiilor cercetatorii au demonstrat ca abilitatea de a-si asuma riscuri si dezinhibarea ar putea fi cheia succesului persoanelor creative.

"Un mediu creativ nu doar ca va determina ca cei care lucreaza in el sa aiba un comportament mai arogant si necinstit, dar ii va si atrage pe cei care au deja aceste laturi dezvoltate, intrucat aceasta caracteristica este in stransa legatura cu creativitatea", sustin cercetatorii, citati de dailymail.co.uk.

Potrivit cercetatorilor persoanele creative accept cu usurinta riscurile, sunt adesea necinstite si dezinhibate din punct de vedere emotiona. Aceste trasaturi se regasesc si la persoanele psihopate.

Sursa foto: bgr.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea