Social

#cei mai lenesi oameni de pe planeta #romani lenesi #top lene

STUDIU Romanii, printre cei mai lenesi oameni din lume! Cati pasi facem zilnic

Inca un top dezonorant pentru Romania! Suntem printre cei mai lenesi din lume, Romania ocupand locul 32 dintr-un top al rusinii care a cuprins 46 de tari analizate.

Studiul, publicat de BBC, arata barbatii romani au o medie de 5016.44 pasi pe zi, in timp ce femeile fac, in medie, 4264.66 de pasi.

Conform oamenilor de stiinta din cadrul Universitatii Stanford, numarul mediu de pasi pe care ii face zilnic un om este de 4.961.

Potrivit studiului, Hong Kong a inregistrat o medie de varf de 6.880 pe zi, in timp ce Indonezia s-a clasat pe locul inferior al clasamentului cu doar 3.513.

„Studiul este de 1.000 de ori mai mare decat orice studiu anterior privind miscarea umana. Au fost realizate studii minunate de sanatate, dar noul nostru studiu ofera date din mai multe tari, multe alte subiecte si urmareste in permanenta activitatea oamenilor. Aceasta deschide usa spre noi moduri de a face stiinta la o scara mult mai mare decat am putut sa facem inainte”, spune Scott Delp, profesor de bioinginerie si unul dintre cercetatori.

Cercetatorii americani au colectat date minut cu minut de la peste 700.000 de persoane, cu ajutorul pedometrele utilizatorilor de smartphone de la nivel mondial, insumand 69 de milioane de zile.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea