Social

#food panda # comanda mancare #mancare comandata #mancare acasa

Studiu: Romanii mananca vara salate, iar toamna mancare "ca la mama acasa"

Un studiu realizat de Food Panda arata ca numarul comenzilor de mancare a crescut in ultimele luni pe segmentul bucatarie romaneasca si internationala, in devafoarea mancarurilor usoare, cum ar fi salatele. 

În topul celor mai comandate preparate în lunile de toamnă, pe primele locuri se află pizza, pastele, burgerii și mâncarea gătită, atât din bucătăria românească, cât și internațională. Se constată însă o scădere a numărului comenzilor sortimentelor de salată (grecească, bulgarească, Caesar, cu ton) și a preparatelor ușoare, comandate cu preponderență pe perioada sezonului estival, arata reprezentantii companiei. 

„La fel ca în anii precedenți, finalul perioadei de concedii se reflectă și în volumul comenzilor pe platfoma noastră, indiferent că vorbim de comenzile din timpul zilei, de la birou, sau cele de acasă, la ora cinei. Vremea instabilă și micșorarea orelor de lumină naturală sunt factori care influențează creșterea numărului de preparate livrate și obiceiurile de consum ale românilor.”, a declarat Radu Bălăceanu.

 

Potrivit datelor centralizate de companie, topul consumatorilor fideli comenzilor online este condus de bucureșteni, urmați de clujeni, timișoreni, ieșeni și brașoveni. Același clasament se menține și în ceea ce privește orașele cu cele mai multe comenzi la birou, datorită mediului de business intens dezvoltat în aceste orașe.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea