Social

#decese coronavirus la nivel mondial #decese coronavirus #coronavirus

Studiu: Minim 130.000 de decese provocate de coronavirus, in plus fata de datele oficiale

Datele oficiale arata peste 440.000 de decese la nivel mondial provocate de coronavirus. Insa, potrivit unui studiu realizat ce cercetatorii BBC, in realitate ar fi mult mai multe. Mai exact minim 130.000 de cazuri neraportate.

Potrivit cercetarilor efectuate, in peste 27 de tari, se observa o crestere mult mai mare a mortalitatii, in timpul pandemiei, decat in mod normal. Chiar daca decesele nu au fost confirmate ca si cazuri de coronavirus, cel mai probabil este vorba despre cazuri de coronavirus nedeclarate sau neconfirmate.

Aceste date arata ca impactul pandemiei este mult mai puternic decat ceea ce se atesta in datele oficiale raportate de guvernele din intreaga lume.

Acesta este rezultatul ineficientei sistemelor de asistenta medicala din intreaga lume, iar altii pot fi victime ale coronavirusului, neinregistrate. De asemenea, multe dintre decesele ce se inregistreaza in afara sitalelor, nu sunt confirmate si raportate ca si cazuri de coronavirus, deoarece in cele mai multe cazuri nu se stie ca pacientii respectivi, care de cele mai multe ori sufera de alte boli, sunt infectati cu noul virus.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea