Social

#frumusete #superioritate frumusete #femei cochete

Secretul femeilor frumoase. De ce au succes!

"A avea nasul pe sus" nu este o expresie fara acoperire atunci cand le vizeaza pe femeile cochete sau pe metrosexuali. Cercetatorii americani de la Stanford au descoperit ca persoanele care se simt atractive au tendinta de a manifesta aere de superioritate fata de semenii lor.

Studiul a relevat ca impresia lasata de frumusetea lor fizica face anumite persoane sa se simta ca si cand ar apartine unei clase superioare, acestea ignorand calitati umane precum integritatea si empatia.

"Din ce in ce mai multi oameni ierarhizeaza societatea nu doar pe criterii de bogatie, educatie si ocupatie, dar si pe criteriul frumusetii si atractivitatii", a explicat profesorul Margaret Neal. Conform datelor analizate, aceleasi persoane revin la valorile morale de baza in zilele in care nu se simt atractive din punct de vedere fizic.

Studiul a fost initiat dupa ce s-a constat ca americanii au continuat sa investeasca in produse si servicii de infrumusetare chiar si pe timpul crizei economice. 200 de miliarde de dolari reprezinta incasarile in domeniu din 2008, iar segmentul chirurgie plastice a inregistrat de atunci o crestere constanta a veniturilor.

Sursa foto: lameadventures.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea