Social

#parteneri #cuplu #relatii #fericire cuplu

Studiu: Fericirea in casatorie tine de numarul partenerilor pe care i-ai avut

Femeile care au intretinut relatii sexuale doar cu sotii lor sunt mai fericite, in schimb, barbatii pot avea cate partenere vor inainte de casatorie pentru ca asta nu le influenteaza viata de cuplu. Acestea sunt concluziile unui studiu realizat de cercetatorii de la National Marriage Project, din SUA.

 

Femeile care au avut mai multi parteneri sexuali inainte de casatorie au casnicii mai putin fericite, scrie dailymail.co.uk. O asemenea corelatie nu a fost observata si in cazul barbatilor.

In timpul cercetarii, 1.294 de femei si de barbati necasatoriti au fost urmariti vreme de 5 ani, interval in care 418 dintre ei s-au casatorit. Doar  23% dintre acestia avusera relatii sexuale exclusiv cu persoana cu care se casatorisera.

Potrivit raportului, peste jumatate dintre femeile chestionate si care avusesera relatii sexuale doar cu sotii lor se declarau foarte multumite de casniciile lor. De cealalta parte, se declarau satisfacute de mariaj doar 42% dintre femeile care avusesera relatii sexuale premaritale cu doi pana la noua parteneri si doar 22% dintre cele care avusesera, inainte de casatorie, peste 10 parteneri.

Autorii raportului spun ca e posibil ca femeile mai experimentate sa fie mai putin multumite de casnicia lor intrucat sunt constiente de existenta unor alternative.

Sursa foto: julietisthesun.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea