Social

#dieta #slabit #studiu greutate # studiu sarbatori

STUDIU Cu cat ne ingrasam de sarbatori

Oamenii se îngraşă în timpul sărbătorilor, fără a reuşi ulterior să mai slăbească, iar bărbaţii sunt mai expuşi creşterii în greutate decât femeile, se arată într-un studiu efectuat de cercetătorii americani de la Universitatea Tehnică din Texas.

Studiul, efectuat pe 48 de bărbaţi şi 100 de femei, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 65 de ani, a arătat că voluntarii s-au îngrăşat cu aproape un kilogram în perioada sărbătorilor de Crăciun, de exemplu. Subiecţii nu au reuşit să slăbească după aceea, deşi jumătate dintre participanţii la experiment făceau regulat sport, conform dailymail.co.uk si citat de Mediafax.

De asemenea, voluntarii care erau supraponderali la începutul experimentului au luat cel mai mult în greutate şi au înregistrat cea mai mare creştere a procentajului de ţesut adipos. Conform rezultatelor studiului, comunicate de agenţia Health Day, exerciţiile fizice nu au avut niciun impact asupra pierderii în greutate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea