Social

#femei #studiu #barbat atragator #barbat irezistibil

Studiu: ce il face irezistibil pe un barbat in fata femeilor

Fiecare barbat s-a intrebat cel putin o data ce l-ar putea face irezistibil in fata femeilor. Cat timp ar trebui sa petreaca la sala, in ce culori arata mai bine si oare ar trebui sa se barbiereasca? Iata ce spun studiile:

Oamenii de stiinta au stabilit ca femeile sunt foarte atrase de culoarea rosie, pentru ca ea simbolizeaza puterea, sustin cercetatorii de la Universitatea din Rochester, potrivit businessinsider.com. In plus, in ciuda a ceea ce s-a crezut pana acum, femeilor le plac barbatii nebarbieriti si asta pentru ca barba este simbolul masculinitatii. Muschii sunt si ei esentiali in aspectul general al unui barbat considerat atragator.

Trebuie spus si ca femeile sunt atrase mai degraba de barbatii care stau drepti si nu de cei care merg cu spatele aplecat in fata, sustine medicul Jeremy Nicholson.

Cercetatorii de la Universitatea British Columbia au constatat ca femeile admira mai mult barbatii seriosi si nu cei care zambesc mult, asa cum am fi putut crede.

Sursa foto: lerablog.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea