Social

#studiu #copii #nopti nedormite #griji parinti

STUDIU. Cate mii de nopti pierd parintii de grija copiilor lor

Un studiu realizat in Marea Britanie releva faptul ca parintii pierd, din clipa in care copilul lor a venit pe lume, nu mai putin de 3.096 de nopti, ceea ce echivaleaza cu 8,4 ani. De vina este ingrijorarea parintilor ca fiul sau fiica lor ar putea pati oricand ceva, arata studiul citat de adevarul.ro.

Potrivit cercetarii sociologice, framantarile parintilor devin mai intense si noptile pierdute se aduna pe masura ce copiii cresc si devin mai independenti. Astfel cand copilul are intre 0 si 11 ani, parintii pierd lunar cate 5 nopti, cand are intre 12 si 17 ani pierd 7 nopti pe luna, iar pana ajunge la 30 ani grijile nu le dau pace vreme de 12 nopti pe luna.

Parintii, sustin sociologii, pierd noptile cu gandul la situatiile periculoase in care s-ar putea implica fiii si fiicele lor atunci cand nu se intorc acasa sau urmare a problemelor dintre cele mai diverse cu care acestia se confrunta. Abia dupa ce copiii depasesc 30 de ani, parintii incep sa se mai relaxeze, conform Daily Mail. Bineinteles, cele mai ingrijorate sunt mamele, in vreme ce tatii considera ca nevestele lor isi fac mult prea multe griji in legatura cu copiii.

Sursa foto: houseofruthpregnancy.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea