Social

#recompensa #bomba #student recompensa #Universitatea Alexandru Ioan Cuza

Studentul care l-a imobilizat pe atacatorul de la universitatea din Iasi, recompensat cu 1.800 de euro

Tanarul moldovean Marian Platonov, care, ieri, impreuna cu un alt coleg, l-a imobilizat pe barbatul de 38 de ani care a incercat sa detoneze o bomba intr-o sala de curs a Facultatii de Electrotehnica din cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi, a fost recompensat cu 1.800 de euro de o fundatie din Republica Moldova.

"Fundatia Edelweiss ii va oferi 30.000 MDL (1.800 de euro, n.r.) tanarului student Marian Platonov, pentru curajul de care a dat dovada in momente critice, cand o persoana cu probleme psihice a amenintat detonarea unui bombe la Universitatea «Alexandru Ioan Cuza» din Iasi. Consideram ca gestul lui Marian Platonov este unul extraordinar, iar curajul sau ne face mandri pe noi toti, cetatenii Republicii Moldova.

Cei 30.000 MDL, pe care ii oferim, reprezinta o modesta recompensa pentru Marian Platonov, un tanar care merita pe deplin recunostinta si apreciere publica, atat in Republica Moldova, cat si in Romania", potrivit unui comunicat al conducerii fundatiei Edelweiss.

Ieri-dimineata, Oliver Stan a intrat intr-o sala de curs a Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" si a amenintat ca va detona o bomba. El a cerut ca politia sa vina la discutii, insa intre timp acesta a actionat bomba. Marele noroc al tuturor a fost ca declansarea bombei nu a functionat.

Sursa foto: adevarul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea