Social

#student #practica #intreprindere #intreprinderi simulate

Studentii vor putea munci pentru experienta in intreprinderi simulate

Un proiect realizat din fonduri europene de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, care ca obiectiv posibilitatea tinerilor ce studiaza in universitati tehnice de a face practica in cadrul unor intreprinderi simulate , care "imita" activitatea unor firme adevarate.

Proiectul " Intreprindere simulata pentru tehnici de lucru in cadrul companiilor tehnologice" va fi implementat in trei universitati: Politehnica Bucuresti, Politehnica Timisoara si "Constantin Brancusi" din Targu Jiu. Valoarea proiectului este de aproape 21 milioane lei si se intinde pe o durata de 30 de luni.

Misiunea: cresterea adaptabilitatii si gradului de ocupare pentru absolventii de studii universitare pe piata muncii. Inainte de a avea o carte de munca si salariu la sfarsit de luna, studentii pot castiga experienta in cadrul acestor firme organizate in cadrul universitatilor unde studiaza.


Citeste stirea in intregime pe Imparte.ro - Donatii online.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea