Social

Studentii i-au batut pe mineri

Sportul Studentesc i-a infundat si mai mult pe mineri dupa victoria din Regie. Simbata, vicepresedintele Gloriei Bistrita l-a ironizat pe antrenorul lui FC Arges, dupa ce acesta a parasit banca tehnica.

Meciul etapei a fost, fara indoiala, cel de la Constanta. Cistigatoare pe final, dupa un gol venit in urma a doua henturi nesanctionate de arbitrul Marian Salomir, Dinamo nu a facut un joc rau. Liderul a incercat sa tina mingea, a combinat mult, dar a avut probleme exact in zona in care actioneaza vedetele echipei: atacul. Niculescu, Danciulescu si Bratu au fost ineficienti, fiind nevoie de aparitia in teren a lui Vlad Munteanu si a lui Zicu pentru ca rezultatul final sa surida ciinilor.

Victorie la doua miini

Farul a acceptat greu posesia superioara a lui Dinamo, dar a trebuit sa se resemneze cu o serie de contraatacuri periculoase irosite de Gurita. In al doilea minut al prelungirilor, la o faza plecata de linga careul lui Dinamo, dupa un hent nesemnalizat al lui Galamaz, Zicu s-a ajutat si el de mina si a marcat golul victoriei. Citeva minute mai tirziu, Gurita a inscris si el, dar din ofsaid. De data aceasta, infractiunea a fost sanctionata si Dinamo ramine lider.

CFR schimba macazul

Victoria cu FC Arges a adus linistea la Bistrita, orice alt rezultat coborindu-i pe ardeleni spre zona retrogradarii. Aproape de finalul meciului, Sorin Cirtu a plecat de pe banca oaspetilor, nemultumit de jocul echipei sale. Nu este pentru prima oara cind Sorinaccio procedeaza asa la Bistrita, el avind o reactie similara si pe vremea cind pregatea Otelul Galati. Vicepresedintele Gloriei, Ioan Horoba , l-a ironizat pe antrenorul Argesului: Stadionul nostru este chiar in parcul orasului. I-am dat ocazia lui Sorin Cirtu sa mearga sa ia loc pe banca, in parc. Asa obisnuieste sa faca atunci cind vine la Bistrita. Se supara pe banca lui de rezerve, isi ia talpasita si merge acolo, a glumit Horoba. Dupa doua meciuri fara infringere, FC Vaslui a pierdut greu la Cluj, dupa un gol norocos al lui Roszel, venit cu 14 minute inainte de terminarea meciului. Ieri, in Bucuresti, Sportul a trecut fara probleme de Jiul Petrosani, Gigi Multescu dovedind ca isi cunoaste foarte bine fosta echipa.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea