Social

#tineri #crima #medicina #sex

Studenti la Medicina, suspecti ca au transat un batran

Doi studenti la Medicina din Timisoara sunt suspecti ca ar fi omorat un barbat cu cu 50 de lovituri de cutit si apoi l-ar fi taiat in bucati, pentru ca nu a vrut sa plateasca o partida de sex.

Carmen Bejan si prietenul ei, Raul Sergiu Florea, sunt cercetati in cazul uciderii lui Trifu Shrottu, un barbat de etnie roma, in varsta de 65 de ani. Cadavrul acestuia a fost gasit sambata intr-un Mercedes negru, parcat in fata caminului Universitatii de Medicina si Farmacie din Timisoara.

Cei doi sunt studenti in anul al II-lea la UMF Timisoara si au amandoi 20 de ani. In dimineata zilei de sambata, tinerii au fost vazuti carand un geamantan voluminos si cateva plase mari pana la masina Mercedes care fusese parcata in fata caminului. Se pare ca barbatul ucis ar fi fost “racolat” de cei doi studenti dupa un anunt pe care batranul de 65 de ani, amator de partide fierbinti de sex, il daduse la “ mica publicitate “, dupa cum noteaza Adevarul.

“Potrivit declaratiilor fetei, baiatul a pus-o in legatura cu victima si i-a propus sa intretina relatii de sex normal si oral contra sumei de 500 de euro”, a declarat pentru Adevarul purtatorul de cuvant al Parchetului Tribunalului Timis, procurorul Mihaela Pop. Partida de sex urma sa aiba loc in caminul Facultatii de Medicina din Timisoara, in care fata se cazase chiar in ziua crimei, dar, potrivit primelor date adunate de procurori, cei doi nu au mai apucat sa intretina relatiile sexuale.

Declaratii contradictorii in legatura cu omorul

Studentii au insa variante diferite in legatura cu crima. Din declaratiile oferite anchetatorilor, fata spune ca iubitul ei l-a ucis pe batran, in timp ce baiatul zice ca ea a fost cea care l-a injunghiat pentru ca barbatul nu i-a platit partida de sex. Primele probe ale procurorilor arata insa ca baiatul l-ar fi lovit primul pe Schrottu.

Declaratiile nu se mai contrazic insa in legatura cu transarea cadavrului. “Amandoi au transat cadavrul, fiecare cate un picior“, a mai declarat purtatorul de cuvant al Parchetului. Corpul victimei a fost apoi transportat pana la masina cu ajutorul unui geamantan si a unor pungi mari. Cei doi vroiau sa plece cu masina pana pe un camp si sa ii dea foc, incercand sa scape de probe. Planul le-a fost dat insa peste cap de faptul ca masina nu a pornit.

Potrivit Cotidianul, politistii i-au cautat sambata toata ziua pe cei doi studenti. Fata s-a predat ieri dimineata la sectia de politie din Complexul Studentesc, in timp ce iubitul ei, Sergiu Florea a incercat sa isi taie venele cu o lama. El a fost salvat insa, pansat si dus in fata procurorilor pentru audieri.

Primele probe ale anchetatorilor precizeaza ca Raul Sergiu Florea este cel vinovat de crima si risca sa fie acuzat de omor deosebit de grav, in timp ce iubita lui, Carmen Bejan, risca sa fie acuzata de complicitate la crima.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea