Social

#studenta #crima #medicina #timisoara

Studenta ucigasa de la Medicina strangea bani ca sa-si puna silicoane

Cei doi studenti ucigasi de la Timisoara sunt audiati astazi de procuror. Ei au fost adusi pentru confruntare in aceasta dimineata , astfel anchetatorii dorind sa afle adevarul cu privire la moartea lui Trifu Schrottu. Din ultimele declaratii ale fetei rezulta ca aceasta se prostitua ca sa-si puna silicoane si ca sa-si plateasca examenele.

Carmen Bejan si Sergiu Raul Florea, in varsta de 20 de ani, care sunt retinuti in arest preventiv din data de 2 august pentru uciderea lui Shrottu au de fiecare data alte declaratii.

Dupa ce procurorii au vazut ca cei doi isi schimba propriile declaratii in fiecare zi, s-au gandit sa ii supuna unor teste poligraf . Dar anchetatorii nu se opresc aici, ei s-au gandit si la varianta confruntarii pentru a vedea care din cele doua versiuni ale povestii este mai credibila.

Bani pentru restante si silicoane

Potrivit Evenimentul Zilei, in urma audierilor de astazi, in care s-a decis si amanarea confruntarii celor doi, Carmen Bejan a recunoscut in fata procurorului ca se prostitua pentru ca voia sa isi puna silicoane. "Carmen Bejan avea nevoie de bani. Voia sa isi puna implanturi cu silicon si avea multe examene restante", au declarat astazi pentru EVZ, avocatii lui Sergiu Florea.

In plus, aparatorii lui Florea mai spun si ca fata avea nevoie de bani ca sa isi mituiasca profesorii la care picase examenele.  In timpul audierilor, Carmen Bejan si-a schimbat din nou declaratiile. Ea sustine ca Sergiu Florea este ucigasul lui Trifu Shrotu.

Carmen Bejan si Sergiu Florea sunt anchetati pentru uciderea lui Trifu Shrottu, un tigan cu care fata urma sa intretina raporturi sexuale platite cu 500 de euro. Pentru ca barbatul nu a mai vrut sa plateasca suma stabilita cei doi l-au ucis, apoi i-au taiat picioarele, i-au pus trupul intr-o valiza si membrele in pungi de nailon si au incercat sa il transporte in afara orasului pentru a-l incendia. Planul le-a fost insa dejucat de masina victimei, care nu a mai pornit.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea