Social

#roman #maini #germania #amenda #ghidon

Strigator la cer! Barbat fara o mana, amendat pentru ca nu tinea ambele maini pe ghidon

Un roman fara un brat a fost amendat de autoritatile din Germania pentru ca nu circula cu ambele maini pe ghidonul bicicletei! Politistul a decis sa il sanctioneze pentru ca bicicleta sa nu avea frana pentru mana dreapta, scrie adevarul.ro.

Faptul ca Bogdan Ionescu avea un singur brat nu a reprezentat un argument prea puternic in fata politistului din Koln care l-a oprit in trafic. Romanul a incercat sa ii explice ca bicicleta sa este dotata cu o a doua frana, care este actionata de la pedala. Cu toate acestea, el a fost amendat cu 25 de euro.

Potrivit legilor din Germania, bicicletele care circula pe drumurile publice trebuie sa fie prevazute cu doua frane pe ghidon. In urma contestatiei depuse, Bogdan Ionescu a obtinut totusi anularea amenzii si returnarea sumei, iar autoritatile germane au decis ca trebuie sa isi ceara scuze. "Speram ca asemenea incidente sa nu se mai repete", au declarat reprezentantii Politiei din Koln. "E o veste foarte buna, sunt multumit", a spus Bogdan Ionescu pentru un ziar local german.

Sursa foto: vestic.ro, adevarul.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea