Social

#strangere de fonduri #dizabilitati #copii #campanie #unicef romania

Strangere de fonduri pentru campania UNICEF Romania: "Impreuna pentru fiecare copil"

UNICEF Romania impreuna cu TVR organizeaza in perioada 7 - 30 iunie o campanie de strangere de fonduri “Impreuna pentru fiecare copil”, in beneficiul copiilor cu dizabilitati din Romania.

Scopul campaniei “Impreuna pentru fiecare copil” este de a atrage fonduri care sa ajute cat mai multi copii cu dizabilitati care traiesc in familie sau care au nevoie de protectie speciala.

Campania se deruleaza in cadrul emisiunii “ O data-n viata ” la TVR1 pe parcursul a trei editii: 10, 17 si 24 iunie.

Cu fondurile stranse, UNICEF isi propune:

- sa asigure accesul la servicii de suport pentru familii care au in grija copii cu dizabilitati, pentru ca acestia sa poata creste in sanul familiei.
- pentru copiii care nu au o familie, vor sprijini accesul la servicii de tip familial, alternative la institutiile in care unii dintre ei au crescut.
- sa mentina functionarea unor casute si apartamente sociale create deja prin bunavointa unor organizatii neguvernamentale, si de asemenea sa dezvolte servicii noi.

Donatiile, in valoare de 2 euro, se pot face in perioada 7 - 30 iunie 2011. Poti sa donezi astfel:

- prin SMS la 879 in retelele Orange, Vodafone si Cosmote sau la numarul 0900 900 760 in reteaua Romtelecom. Serviciile au fost oferite gratuit de partenerii de comunicatii si nu se va percepe TVA la suma donata.
- la orice sucursala BRD, in contul UNICEF deschis la BRD-Groupe Societe Generale , Sucursala Mari Clienti, RO10 BRDE 450S V434 6556 4500 (cod 08).

Citeste stirea in intregime pe Imparte.ro - Donatii online.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea