Social

Stralucirea, fiica vrajitoarei Mercedesa, rapita, din dragoste, de Boboaca

Mercedesa, vrajitoarea din Craiova, de talia bucurestencelor Mama Omida si Ciresica, nu a putut preveni rapirea fiicei sale Mihaela Izvoranu, zisa "Stralucirea". Disparitia copilului nu i-a aparut nici in cartile de tarot, nici in bobi.

Rapirea Stralucirii s-a petrecut duminica, pe o strada intens circulata din Craiova. Tanara, in varsta de 14 ani, era insotita de doua prietene, care i-au alertat parintii, indicandu-le si numele rapitorului: fiul lui Gheorghe Boboaca. Surse din anturajul vrajitoarelor craiovene sustin ca de fapt ar fi vorba de o poveste de dragoste. Casatoriei tinerilor li se opun Mercedesa si Medalion, parintii Stralucirii. Motivul ar fi pozitia sociala modesta a lui Boboaca. Mercedesa si-ar fi dorit un print, daca nu chiar un fiu de rege pentru Stralucirea ei.

Politia a fost prompta. Imediat dupa sesizarea lui Medalion (tatal Stralucirii), la locuinta lui Boboaca au descins trupele Detasamentului de Interventie Rapida. Acolo, insa, nici urma de tineri. "Am fost personal la Boboaca, dar in casa nu era ascunsa fata. Fata este cu baiatul, lucru confirmat de familia baiatului", a declarat presei comisarul Constantin Tudor, seful Sectiei 2 Craiova.

Stralucirea a "descantat" 6.500 de euro

O anume "Mihaela", cu domiciliul in casa Mercedesei din Craiova, a fost implicata intr-un dosar penal de inselatorie . In timpul unui ritual de descantec pentru bogatie, ea a lasat un craiovean fara 6.500 de euro. Atunci, Mercedesa a spus ca ar fi vorba de o nepoata de-a ei din Bucuresti. Pana acum, politistii nu au anuntat identificarea "Mihaelei" si nici recuperarea banilor. La numarul de telefon al "clarvazatoarei Mihaela" de la mica publicitate raspundea, ieri,

robotul.

Vrajitoarea se lupta cu arabii

Mercedesa si-a facut publicitate prin initiative care s-au vrut socante, pentru a atrage atentia asupra ei. In 2004, afirma ca stie cine va castiga alegerile prezidentiale, dar nu face publica informatia pentru a nu bulversa viata politica. De curand, Mercedesa a anuntat ca a convocat 99 de vrajitoare pentru un ritual de protectie a Romaniei. Pericolele sunt gripa aviara si invazia araba. Mercedesa sustine ca arabii vor declansa un razboi impotriva crestinatatii. In timp ce ea se ocupa cu ritualul secret de protectie impotriva razboiul din Glof, junele Bolboaca i-a rapit Stralucirea de pe o strada din Craiova.
(continuarea in Averea )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea