Social

Stolojan: Revenirea la putere a PSD e un pericol pentru Romania

Theodor Stolojan , a declarat, intr-o conferinta de presa, ca este un pericol pentru Romania revenirea la putere a Partidului Social Democrat (PSD).

El a catalogat colaborarea dintre PSD si Partidul National Liberal (PNL) drept 'o combinatie toxica', spunand despre aceasta ca nu se doreste sa fie transparenta, dar functioneaza.

Theodor Stolojan a tinut sa-l compare pe presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu, cu fostul prim-ministru Adrian Nastase, in perioada 2000-2004.

'Azi este duminica si ieri a fost sambata. Am dorit sa vad daca primul-ministru isi sacrifica sambetele si duminicile pentru munca politica a PNL. Nu, el foloseste zilele de lucru, a abandonat Guvernul si foloseste logistica Guvernului, la fel ca Adrian Nastase, la vremea respectiva', a afirmat liderul PD-L.

Stolojan a spus ca nu va raspunde la atacurile 'nejuste' ale lui Calin Popescu-Tariceanu formulate la adresa PD-L si va continua sa lupte impotriva taxei auto , care 'actioneaza impotriva cetatenilor'.

De asemenea, Theodor Stolojan a precizat ca se astepta ca PSD sa devina un partid social modern, dar acest lucru, in opinia sa, nu s-a realizat si nici nu se va putea, prin intoarcerea la putere a unor personalitati vechi.

'Constatam ca ceea ce incepe prin reforma in PSD se termina mai rau decat incepe. Am crezut ca noul val e unul nou, capabil sa schimbe PSD intr-un partid social modern. Din pacate, nu e asa', a mai spus Stolojan.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea