Social

#problema psd-ului #stolojan numire ardelean

Stolojan, despre Ardelean: E problema PSD-ului

Democrat-liberalul Theodor Stolojan a declarat luni, dupa sedinta Biroului Permanent al partidului, ca numirea lui Virgil Ardelean de catre Gabriel Oprea "este problema PSD-ului , nu a PD-L-ului".

Stolojan a adaugat ca ministrul de Finante, Gheorghe Pogea, a dat asigurari ca proiectul bugetului de stat pentru 2009 va fi gata pana la sfarsitul lunii ianuarie si ca va fi conceput in asa fel incat sa se faca un prim pas catre descentralizare .

"Am avut pe ordinea de zi problema evaluarii propunerilor de candidati pentru functiile de secretari de stat , presedinti la agentii unde PD-L trebuie sa numeasca membri", a precizat Stolojan, fara sa vorbeasca despre scandalul in care este implicat ministrul de Interne, Gabriel Oprea.

Bugetul pe 2009, gata pana la sfarsitul lui ianuarie

"Domnul Gheorghe Pogea a informat membri Biroului Permanent National asupra stadiului proiectului bugetului tarii pe 2009 si a dat asigurari ca pana la sfarsitul lunii iarnuarie guvernul va prezenta proiect de buget . Dupa cum stiti, problema nu este atat de simpla, deficitul este mult mai mare decat cel pe care il anticipat la inceputul lunii, iar acest deficit este de casa, adica incasari si plati efectuate prin conturile casieriilor publice. Exista insa si alte cheltuieli facute in anul precedent si care nu sunt achitate, lucrari executate pentru care multe firme mici si mijlocii asteapta incasari", a declarat Stolojan. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea