Social

Stoichita preia Vasluiul

Antrenorul in varsta de 54 de ani s-a inteles ieri cu Adrian Porumboiu , iar saptamana viitoare va fi prezentat intr-o conferinta de presa.

Dupa un scurt periplu in Cipru, la Aris Limassol, Stoichita va antrena o echipa care a terminat campionatul in genunchi, cu o serie de esecuri lamentabile.

Returul de campionat a fost unul de cosmar pentru vasluieni. Esec cu Steaua, scandal cu demiterea lui Dorinel Munteanu, instalarea lui Emil Sandoi pentru o scurta perioada si o serie de infrangeri, unele dintre ele destul de dubioase.

"E adevarat ca sunt la Vaslui, am discutat cu domnul Porumboiu, insa am si eu niste conditii pe care le vreau rezolvate. Apoi, de saptamana viitoare, probabil o sa semnam si actele. Nu vreau sa patesc ce am patit la Farul, unde am plecat dupa doar 10 zile", ne-a declarat ieri Mihai Stoichita , care a incheiat conturile cu Aris Limassol din Cipru.

Porumboiu se grabeste

Stoichita are o carte de vizita interesanta, antrenand pana acum nationalele Armeniei, statului Panama, dar si Kuwait. De asemenea, a condus pe Steaua, Otelul, Farul Constanta si Aris Limassol. Graba cu care Adrian Porumboiu incearca inregimentarea lui "Lippi", asa cum este poreclit Stoichita, are la baza faptul ca FC Vaslui se va alinia la startul Cupei Intertoto, competitie care incepe deja pe 21 iunie.

Asta daca "galben-verzii" vor primi unda verde dupa scandalul cu Otelul Galati. Sedinta Curtii de Arbitraj pentru Fotbal (CAF) va avea loc maine si va lua in discutie litigiul intre FC Vaslui si Otelul privind participarea in Cupa UEFA-Intertoto.

Comisia de Apel a FRF a decis pe 6 mai ca Otelul Galati sa pierda la "masa verde" meciul cu FC Vaslui, din etapa a 23-a a Ligii I, scor 1-1 pe teren, pentru ca i-a folosit pe Gabriel Paraschiv si Janos Szekely, fiind in stare de suspendare dupa decizia Comisiei de Disciplina, dar cu drept de joc dupa apel.

Marius Stan e sigur pe Otelul

Astfel, FC Vaslui a urcat pe pozitia a saptea in clasament, in locul Otelului, si va reprezenta Romania in Cupa UEFA Intertoto. Daca persoanele de la CAF vor mentine rezultatul obtinut pe teren, atunci Otelul ar ajunge la 48 de puncte, iar FC Vaslui la doar 45. "Conform ROAF, am respectat regulamentul.

Acum, Comisia de Apel, dar in alta componenta, a dat alta decizie, total aberanta. Fostul presedinte al Comisiei, Filipescu, a demisionat din cauza ca o anumita persoana a intervenit in acest caz. Sunt convins ca cei de la CAF sunt bine ancorati in realitate.

Noi deja ne-am pregatit strategia si programul pentru aceasta vara si in legatura cu Intertoto, unde sunt sigur ca meritam sa participam si, de ce nu, sa ajungem iar in Cupa UEFA", a spus directorul general de la Otelul, Marius Stan.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea