Social

#stoichita #steaua #plecare

Stoichita pleaca de la Steaua: Cartile sunt facute, o sa imi gasesc alta echipa

Mihai Stoichita este resemnat cu gandul ca va parasi Steaua la finalul acestui sezon, el anuntand ca isi va cauta o alta echipa pe care sa o antreneze in sezonul urmator.

"Lippi" a dezvaluit apoi ca nu a mai discutat de ceva vreme cu Gigi Becali, toate indicatiile patronului primindu-le prin intermediul lui Valeriu Argaseala .

"Este infinit mai greu acum la Steaua, decat in urma cu 12 ani, cand am mai antrenat in Ghencea. Atunci eram ajutati din mai multe parti, acum clubul sta intr-un singur om: Gigi Becali. Voi incerca sa imi gasesc un contract la alta echipa, voi face ceea ce am invatat pana acum. Nu am mai fost demult la Gigi Becali, ma vad cu el doar cand sunt chemat! Vorbesc mai mult cu Valeriu Argaseala . Nu ramai la o echipa sa iti propui locul 5! Deja cartile sunt facute. Imi pare foarte rau ca nu am reusit sa aduc un titlu in Ghencea. Singurul lucru pe care nu l-am reusit a fost ca nu mi-am adus jucatorii pe care i-am vrut in iarna. Cu acei jucatori as fi putut lua titlul."

 ( citeste continuarea pe Ziare.com )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea