Social

Stirile TVR isi cauta sef

Televiziunea Romana a anuntat ieri conditiile de inscriere si criteriile de selectie ale concursului pentru postul de director al Departamentului Stiri.
Echipa Jurnalului, care zilele acestea a trecut cu brio proba de foc a editiilor speciale si a teledonurilor in cadrul campaniei Invinge apele, trebuie sa-si regaseasca echilibrul si dorinta de a face jurnalism de calitate, a declarat Tudor Giurgiu, presedintele CA al TVR. Concurentii pentru sefia Stirilor trebuie sa aiba studii superioare de specialitate, experienta in mass-media de minimum trei ani, experienta manageriala (sau in TVR) de minimum cinci ani, cunostinte de jurnalism, management general, legislatie in domeniul audiovizualului, cunoasterea a doua limbi de circulatie internationala si cunostinte de operare calculator. Cei care indeplinesc aceste conditii vor fi supusi unor evaluari psihologice si manageriale, vor da un test scris la limba straina si vor prezenta un proiect managerial specific postului.

Comisia de examinare este formata din trei membri ai consiliului - Tudor Giurgiu (presedinte director general al TVR), George Pruteanu (membru al CA al TVR), Anne Marie Juganaru (membru al CA al TVR) - si patru persoane din afara institutiei. Pina la acest moment, au acceptat propunerea Ioana Avadani (directorul Centrului de Jurnalism Independent) si Mihai Coman ( decan al Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii). Pina acum, numele vehiculate pentru aceasta competitie sint Rodica Culcer si Carol Sebastian , insa acesta din urma a dezmintit ca ar fi interesat de un asemenea post.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea