Social

#protectie #paza #carpat guard # fima de paza

Stim de unde contractam servicii de paza si protectie?

Serviciile de paza si protectie sunt deja la indemana fiecaruia dintre noi atunci cand consideram ca este util si mai ales necesar pentru proprietatea noastra, sau pentru afacerea pe care o avem, in scopul de a detine controlul si a avea siguranta maxima pentru bunurile si persoanele care ocupa spatiile respective.

Cu toate acestea pentru acei dintre dumneavoastra care doriti sa primiti astfel de servicii de paza si protectie, prima intrebare pe care o aveti, pe buna dreptate, este unde ne adresam pentru semnarea unui contract de acest gen. Care este oare firma de paza potrivita la care ar trebui sa ne adresam, pentru ca in mod evident firme de paza sunt foarte multe si fiecare dintre ele au diferite oferte in portofoliu.

In primul rand este bine ca inainte de a stabili concret o intalnire la o firma de paza sau inainte de a solicita prezenta unui reprezentant al acesteia chiar la dumneavoastra la domiciliu, este util sa definiti singuri la ce se va referi in clar serviciul de protectie si paza pe care il veti solicita. Cu alte cuvinte ce asteptari aveti de la acest serviciu, pentru ce perioada de timp va fi el activ sau daca doriti doar paza personala, ori si instalarea unor sisteme de alarma in zona proprietatii pe care o aveti.

Cu siguranta ca sunt multe aspecte care trebuie luate in considerare atunci cand decideti necesitatea activarii prin contract a unor servicii de protectie si paza, de aceea cel mai bun lucru la care ne-am gandit este sa ne informam si sa va informam direct de la sursa.

Cea mai autorizata sursa de informatie este chiar sediul unei renumite, Carpat Guard, al carui administrator a fost mai mult decat amabil si ne-a aratat aspectele care trebuiesc urmarite la contractarea unui serviciu de protectie si paza si mai mult decat atat am primit si o oferta pentru dumneavoastra si anume: „Avem un pachet special de startare pentru serviciul de protectie si paza care include la semnarea contractului, pentru o perioada pe care o discutam cu fiecare client in parte, instalarea de sisteme alarma dedicate pentru fiecare locatie, orice risc de instalare necorespunzatoare a elementelor pentru sisteme alarma.”

 

 

Este evident pentru oricine ca o astfel de oferta este mai mult decat generoasa pentru ca atunci cand vine vorba despre sistemele de alarma, categoric este faptul ca o unitate specializata in protectie si paza este cea mai in masura sa proiecteze si sa integreze prin instalare acest tip de element electronic de alarmare.

Motive pentru care ati proceda in alt fel decat prin contractarea unui serviciu complex de protectie si paza nu credem ca ar exista, pentru ca in timpul discutiei cu administratorul ni s-a precizat clar ca unitatea de alarmare instalata este gratuita pe toata durata contractului. De aceea daca nu erati inca decisi, merita sa faceti un drum sa discutati direct cu tehnicienii din aceasta companie de paza si protectie pentru a stabili concret care sunt necesitatile pe care le aveti in perspectiva contractarii unui serviciu de protectie si paza personalizat si in mod clar eficient.

 

Alte link-uri recomandate:

https://twitter.com/CARPATGUARD

//www.ziare.com/articole/securitate+carpat+guard

https://www.facebook.com/firmepaza

//www.carpatguard.com/

 

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea