Social

#club #stilago #magazin online #reduceri

Stil si confort cu colectia Rusty Neal pe Stilago.ro

Stilago este un club exclusiv de moda care aduce marci renumite si originale clientilor sai, cu cele mai bune reduceri in campanii speciale. Pe Stilago vei gasi cele mai prestigioase marci de moda din lume. Devino membru Stilago si poti beneficia de reduceri si promotii atractive, de pana la 70% in campaniile speciale, derulate zilnic.

Intra acum pe Stilago pentru a beneficia de reduceri importante la produsele din sezonul rece. Timp de sapte zile, barbatii se pot bucura de reduceri consistente, de pana la 50%, la produsele din colectia Rusty Neal. Colectia Rusty Neal se adreseaza barbatilor, puternici si activi, care pun pret pe confortul si aspectul lor fizic.

Tricou negru Rusty Neal

Tricoul cu maneca lunga Rusty Neal este ideal pentru timpul liber, atunci cand iesi cu prietenii intr-un club. Are un imprimeu interesant si este realizat din bumbac. Il poti gasi pe stilago.ro la pretul special de 79 de lei.

Pulover negru Rusty Neal

Puloverul negru Rusty Neal este confortabil, potrivit pentru sezonul rece, atunci cand iesi cu prietenii intr-un club sau cand mergi la o plimbare cu bicicleta prin parc. Dispune de un fermoar si petice decorative, care amintesc de echipamentul pilotilor de Formula 1. Pe stilago.ro il gasesti la pretul de 119 lei.

Tricou polo Rusty Neal

Daca vrei sa fii in pas cu moda, alege un tricou polo cu maneci lungi. Este ideal pentru timpul liber, atunci cand vrei sa te simti confortabil si stilat in acelasi timp. Tricoul are petice decorative, capse si imprimeuri . Il vei gasi pe stilago.ro, in mai multe marimi, la pretul de 79 de lei.

Tricou turcoaz Rusty Neal

Tricoul turcoaz Rusty Neal are un imprimeu interesant, care va atrage instant privirile femeilor. Este cu maneca lunga, din bumbac si lycra si il vei gasi pe stilago.ro in mai multe marimi. Pretul este de 79 de lei.

Pulover cu dungi Rusty Neal

Puloverul cu dungi Rusty Neal este simpu si elegant, potrivit pentru ocaziile speciale sau pentru diverse intalniri. Realizat din lana de merino, puloverul este ideal pentru sezonul rece. Este confortabil si calduros, iar la stilago.ro il gasesti in mai multe marimi. Vei beneficia si de un pret special, de 119 lei.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea