Social

# ingrijire vacute #vacute #lapte

Stiai ca vacutele ingrijite cu tandrete dau lapte mai gustos?

Stiai ca vacutele cu cat sunt mai ingrijite cu atat dau lapte mai gustos? Un studiu realizat recent de firma iSense pentru brand-ul Milka, in Romania, ne arata ca si romanii sunt de acord: 78% dintre ei cred ca vacutele fericite dau mai mult lapte, in timp ce majoritatea considera ca felul in care sunt ingrijite vacutele (94%) si mediul in care traiesc (98%) influenteaza gustul laptelui.

Si Milka este de parere ca vacutele ingrijite cu tandrete dau lapte mai gustos. Tocmai de aceea, pentru a spune povestea din spatele ciocolatei, brand-ul a facut o schimbare indrazneata – populara vacuta mov a fost inlocuita temporar pe ambalaje cu adevaratele vacute Milka, vedete in devenire: Gerda, Marisa, Lola, Arianne si Moocha. Pentru ca laptele lor este cel care face ciocolata Milka atat de cremoasa!

Chiar daca este unul dintre cele mai mari si mai iubite brand-uri din lume, putini consumatori stiu ca Milka foloseste lapte de la ferme mici, de familie, din inima Muntilor Alpi. Fiecare ferma are aproximativ 60 de vacute, iar fermierii le stiu pe toate pe nume si le ingrijesc cu tandrete, pe fiecare in parte. Cei de la Milka cred ca de cele mai multe ori, diferenta sta in lucrurile mici, iar romanii le dau dreptate – 75% considera ca laptele produs in ferme mici, de familie, este cel mai gustos.

In ultimii ani, rezultatele multor cercetari vorbesc despre aceeasi tendinta globala – pe cumparatori ii intereseaza din ce in ce mai mult de unde provin alimentele pe care le consuma.

„Am observat aceasta preocupare in crestere a consumatorilor si ne-am dorit sa ii invitam in universul Milka unde folosim 100% lapte alpin, dar unde sunt si mai multe motive care fac ca ciocolata noastra sa fie atat de cremoasa. De fapt, totul porneste de la atentia si tandretea cu care sunt ingrijite vacutele care dau lapte pentru Milka. Astfel, am inlocuit-o pe faimoasa noastra vacuta mov de pe ambalaje cu adevaratele vacute Milka si povestile lor, in timp ce pe pagina noastra de Instagram le dam ocazia tuturor sa observe cum traiesc vacutele Milka in mediul lor,” a declarat Andra Mura, Brand Manager la Mondelez.

Va invitam sa le urmariti pe noile noastre vedete pe pagina de Instagram @therealcowsofmilka_ro. Pregatiti-va sa aflati cele mai mici detalii din vietile lor si raspunsurile la intrebari importante: Pot vacutele sa aiba personalitati diferite? Stiu sa comunice intre ele si cu alte animale? Chiar isi recunosc numele atunci cand sunt strigate?

Si, cel mai important, pregatiti-va pentru voie buna si muuulte zambete!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea