Social

Steven Seagal si-a serbat ziua de nastere in Romania, cu patronul Fashion TV

Actorul american Steven Seagal si-a serbat in urma cu cateva zile ziua de nastere intr-un celebru club bucurestean, unde a avut parte de o petrecere surpriza. Sarbatoritul a inceput cu o masa la un restaurant din Capitala, dupa care s-a mutat in clubul in care il asteptau o serie de celebritati, printre care si Michel Adam, patronul Fashion TV.

Nascut pe 10 aprilie 1951, Steven Seagal, aflat pe plaiuri mioritice pentru filmarile la cea de-a 29-a pelicula din cariera sa, Harvester, film in care joaca si romanca Ileana Lazariuc, si-a serbat ziua de nastere alaturi de cativa prieteni de-ai sai in clubul Space din Bucuresti.

Inainte de a sosi insa la club, Seagal a luat masa la Casa Vernescu . El a plecat dupa aceea la Space, onorand astfel invitatia patronului localului, care ii pregatise o petrecere surpriza.

Petrecerea a fost una deosebita, in cadrul ei avand loc o prezentare de moda si un recital al unei formatii de muzica orientala , aceasta fiind o alta surpriza venita din partea patronului.

Amfitrionul evenimentului, Romica Tociu , a avut grija ca totul sa fie pus la punct, incepand cu decorul si terminand cu bauturile fine, care au fost la discretie.

Alaturi de vedeta americana care sarbatorea implinirea celor 55 de ani, au fost patronul de la Fashion TV, Michel Adam ( foto sus), insotit de magnatul Irinel Columbeanu, dar si cateva vedete autohtone.

Steven Seagal a sosit la Space in jurul orei 22.30 si a plecat in aproximativ doua ore, pentru ca nu suporta fumul de tigara. Este stiut faptul ca vip-ul evita iesirile in cluburi tocmai din aceasta cauza.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea