Social

Stelistii s-au reunit fara Dumitru

Ros-albastrii au sunat, ieri, adunarea in noul an la stadionul din Bulevardul Ghencea.
Cel mai nerabdator jucator sa-si cunoasca noul loc de munca a fost ex-constanteanul Vasilica Cristocea, care s-a prezentat la stadion inca de sambata seara. Singurul stelist care nu a luat parte la reunire a fost Florentin Dumitru, astfel ca sansele sale de a prinde un contract in strainatate sunt destul de mari. Finantatorul Stelei, Gigi Becali, nu da ca sigura despartirea de micutul mijlocas. "Florentin Dumitru pleaca daca isi gaseste echipa", a precizat latifundiarul din Pipera. Jucatorii au discutat timp de o ora in vestiar cu noul lor antrenor Cosmin Olaroiu , apoi au iesit pe stadion pentru cateva ture de teren si o miuta. Olaroiu a condus primul antrenament de la numirea la Steaua, el iesind pe teren doar la miuta. Alergarile au fost supervizate de preparatorul fizic Marian Lupu, iar jocul de secundul Dumitru Bolborea. "Oli" ii va mai avea ca secunzi si pe Vasile Iordache, si Andrei Speriatu (portari), iar in timpul stagiului de pregatire din Italia, la echipa va mai sosi si un preparator fizic italian. Atacantul Laurentiu Dinita nu a iesit pe teren pentru a efectua exercitii alaturi de colegii sai, el antrenandu-se separat, fiind accidentat la glezna. Alaturi de jucatorii obisnuiti ai ros-albastrilor, la reunire au participat si tinerii Enescu, Filip, Tudose, precum si juniorul Razvan Ochirosii de la echipa a doua a clubului.
Hamutovski pleaca in Rusia
Portarul bielorus Vasili Hamutovski a venit la reunire cu taxiul direct de la aeroport, el fiind plecat acasa la Minsk, unde a sarbatorit, sambata, Craciunul pe rit vechi. Zilele bielorusului in Ghencea sunt numarate. "Hamutovski va pleca de la Steaua la o echipa din Rusia", a precizat finantatorul Gigi Becali. Potrivit site-ului rusesc sport-express.ru, Vasili Hamutovski este dorit de echipele Torpedo Moscova si Zenit Sankt Petersburg . Bielorusul, care a adunat doi ani si jumatate in tricoul Stelei, a mai parasit o data echipa, in mai 2005, cand a fost dat afara de tehnicianul Walter Zenga. Chiar daca s-a zvonit ca in Ghencea ar putea sosi Bogdan Stelea , finantatorul Gigi Bacali spune ca nu este interesat de portarul care activeaza la echipa elena Akratitos Atena.



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea