Social

Steliana Nistor se retrage dupa Olimpiada

Gimnasta Steliana Nistor , medaliata cu argint la paralele la Campionatele Europene din Franta, a declarat ca este decisa sa nu mai continuie dupa Olimpiada de la Beijing din cauza problemelor medicale. „Dupa Olimpiada o sa ma las.

Poate ca este devreme, poate ca este tarziu, eu nu stiu. Am luat decizia sa ma las, pentru ca numai eu stiu ce se intampla cu mine si numai eu simt. Intr-un fel este bine sa ma retrag dupa Olimpiada, dar intr-un fel nu este bine, deoarece eu imi doream sa mai fac gimnastica la un inalt nivel", a anuntat sportiva care, in septembrie, va implini 19 ani.

Totodata, ea a afirmat ca dupa Olimpiada se intoarce la Sibiu, unde doreste sa urmeze cursurile Facultatii de Sport. Singura grija a Stelianei este situatia financiara precara a familiei sale, dar spera ca macar primaria sa se tina de promisiune si sa faca cadou un apartament, asa cum a promis primarul Klaus Johannis .
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea