Social

#transferuri la steaua #curtean #alexandru piturca

Steaua vrea patru jucatori din Liga I

Desi finantatorul Gigi Becali a anuntat o campanie de transferuri modesta in aceasta iarna, ros-albastrii au in vizor patru jucatori romani care activeaza in Liga I.

Primul este fiul selectionerului, Alexandru Piturca , varful Pandurilor fiind ca si transferat in Ghencea. Cel de-al doilea fotbalist aflat pe lista Stelei este Andrei Prepelita .

Desi patronul Universitatii Craiova a anuntat ca mijlocasul nu este de vanzare surse din anturajul omului de afaceri au dezvaluit ca Prepelita ar putea ajunge la Steaua daca suma de transfer va fi pe placul lui Mititelu.

Ceilalti doi fotbalisti doriti in Ghencea sunt Cristi Tanase , de la FC Arges, si Alexandru Curtean , tanarul care a impresionat pe toata lumea la Gaz Metan Medias. Gigi Becali i-ar putea achizitiona pe fotbalisti fara a-si cheltui banii deoarece Steaua va primi in luna decembrie banii de UEFA pentru participarea in grupele Ligii Campionilor, aproximativ 8 milioane de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea