Social

#violente #liga europa #victorie #meci #ujpest #steaua

Steaua - Ujpest 2-0! Incidente pe teren si in tribune!

Primul meci jucat de Steaua in Europa League a fost o victorie covarsitoare pentru ros-albasti impotriva maghiarilor de la Ujpest, dar partida nu a fost lipsita de incidente.

20.000 de spectatori au asistat pe stadionul Ghencea la victoria stelistilor. Fortele de ordine formate din 500 de jandarmi, 300 de stewarzi si mai multe zeci de politisti nu au reusit sa impiedice incidentele neplacute.

Dupa pauza, un suporter a navalit in teren, oprind partida pentru cateva zeci de secunde. Barbatul a fost luat pe sus de stewarzi si dus la Politie unde s-a ales cu dosar penal. El ar putea primi si o interdictie de a intra in stadion intre 6 luni si 3 ani, anunta Stirile ProTV.

Alti suporteri au reusit sa strecoare petarde pe stadion, pe care le-au folosit in timpul meciului, iar doi stelisti au avut nevoie de ajutor medical dupa ce au inhalat gaz de la un spray lacrimogen.

Nici suporterii Ujpest nu au avut o seara prea buna. In timpul partidei, o femeie din galeria maghiarilor a fost lovita in cap cu un obiect contondent si, dupa meci, autobuzele maghiarilor au fost atacate in drum spre gara cu petarde.

Steaua si Ujpest urmeaza sa se intalneasca din nou la 23 iulie, pentru meciul retur jucat pe terenul formatiei maghiare.

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea