Social

Steaua si-a luat mijlocas portughez

Dupa ce a „secat” piata interna, Steaua o ataca in aceasta zile pe cea externa. Joi seara, gruparea din Ghencea a realizat transferul primul jucator strain in aceasta pauza competitionala.

 

Dupa ce a „secat” piata interna, Steaua o ataca in aceasta zile pe cea externa. Joi seara, gruparea din Ghencea a realizat transferul primul jucator strain in aceasta pauza competitionala.

Este vorba despre Tiago Filipe Figueiras .ro/ .ro/ acasa .ro/ acasa .ro/gomes" title="gomes">gomes " title="gomes">gomes " title="gomes">gomes " title="gomes">Gomes , un mijlocas central in varsta de 22 de ani venit din campionatul Portugaliei. Potrivit site-ului oficial al Stelei, lusitanul a semnat doar pe un an cu echipa ros-albastra, existand, evident, si posibilitatea transferului definitiv.

a fost imprumutat de la Estrella Amadora, unde a jucat, in ultimele doua sezoane, 49 de partide si a inscris trei goluri. Mijlocasul portughez poate evolua in varf retras si a mai trecut pe la , Oriental si Odivelas. Un detaliu interesant este acela ca intre 11 si 17 ani a evoluat pentru Benfica Lisabona si ca a fost convocat la toate grupele de varsta ale echipei nationale a Portugaliei. Tiago va purta la Steaua tricoul cu numarul 30.

„Ma simt foarte bine, deoarece este un lucru pe care mi-l doream. Este o onoare sa ajung sa joc pentru un club mare precum Steaua. Sunt fericit ca ma aflu aici. Este un pas enorm in cariera mea de fotbalist. Le garantez suporterilor ca voi munci pentru a ajuta echipa sa-si atinga obiectivele. Sper sa joc si sa-i fac pe suporteri fericiti prin evolutiile mele”, a declarat Tiago Gomes pentru sursa citata, imediat dupa semnarea intelegerii. 

 

Sursa foto : FcSteaua.ro 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea