Social

Steaua s-ar putea "ciocni" cu Mutu!

Mutu le-ar putea bloca stelistilor calea spre grupele Ligii Campionilor. Vicecampioana Romaniei, Steaua, poate intalni pe Fiorentina in turul trei preliminar al Ligii Campionilor, daca echipa lui Adrian Mutu obtine clasarea pe locul patru in Serie A.

Gruparea „Viola" se lupta pentru aceasta pozitie cu AC Milan, iar duminica aceasta se va afla deznodamantul.

In mod normal, daca va avea castig de cauza, Fiorentina, cu un de 40.934, va avea statut de cap de serie , la fel ca Steaua.

Totusi, coeficientul este la limita, toscanii fiind ultimii pe lista capilor de serie, astfel ca, in functie de configuratia finala a clasamentelor din alte tari, Fiorentina poate iesi din urna favoritelor. Sansele unei astfel de mutari sunt mici, dar ele exista.

Tin pumnii Milanului

In cazul in care AC Milan va obtine clasarea pe locul patru, rossonerri vor fi sigurii capi de serie datorita unui coeficient solid (119.934). Steaua, cu un coeficient de 59.398, este pe locul sase dintre cei 14 capi de serie. Echipa din Ghencea ar putea infrunta astfel proaspata campioana a Turciei, Galatasaray.

Ros-albastrii nu ar refuza un astfel de adversar. „De ce sa ne fie teama? O echipa care vrea sa mearga in grupele Ligii Campionilor nu trebuie sa aiba teama, ci doar emotiile specifice. Il vor pe Hagi? Nu-i nimic, ar fi doar un antrenor roman care s-ar intalni cu un alt antrenor roman imtr-o mare competitie" a spus presedintele Stelei, Valeriu Argaseala .


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea