Social

#steaua - romania #fara suporteri #ghencea

Steaua - Romania se va disputa cu portile inchise

Oficialii din Ghencea vor inchide azi portile stadionului, la amicalul Stelei cu nationala Romaniei , de teama unor noi proteste ale fanilor.

Suportii stelisti nu vor putea urmari astazi amicalul pe care vicecampioana il va sustine in Ghencea, impotriva selectionatei Romaniei, formata exclusiv din jucatori din Liga I. Decizia vine ca urmare a scandarilor fanilor stelisti impotriva lui Gigi Becali si a lui valeriu argaseala din partida cu Unirea Urziceni, scor 1-0. Valeriu Argaseala sustine ca decizia a fost luata de cei doi tehnicieni si nu are legatura cu eventualele proteste ale suporterilor.

"Dorinel Munteanu si Victor Piturca pregatesc un meci tacticizat, au de gand sa opereze mai multe schimbari si au cerut ca partida sa se dispute cu portile inchise. Daca ne temeam de reactia fanilor jucam la Mogosoaia ", a explicat presedintele vicecampioanei. Desi se va juca fara fani, presa va avea acces in Ghencea. Partida se va disputa cu incepere de la ora 14.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea