Social

#retrogradare #gigi becali #steaua

Steaua nu va retrograda

Avocatul lui Gigi Becali, Catalin Dancu , ii asigura pe fanii Stelei ca echipa din Ghencea nu va fi retrogradata dupa noile dovezi aparute in cazul Valiza .

"Luati cazul lui FC Porto, care a fost gasita vinovata de coruptie, dar pana la urma n-a fost exclusa din Liga pentru ca regulamentul UEFA care era in vigoare la data respectiva nu prevedea excluderea. Ce scria regulamentul FRF in mai 2008? Ca daca se dovedeste ca a fost sau cum o numesc ei, se aplica , nu retrogradare , atunci e clar ca nu s-ar lua in discutie decat penalizare de puncte. E logic sa se judece dupa ce regulament era in vigoare atunci, nu dupa cel de acum", a afirmat Catalin Dancu in GSP.

Acesta a mai afirmat ca procurorii de la DNA nu au acceptat niciun fel de proba in favoarea lui Gigi Becali si, din acest motiv, va avea castig de cauza.

"Voi dovedi la prima infatisare ca procurorii, desi sunt obligati de articolul 200 sa ia probe si in defavoarea acuzatului, au luat doar intr-o singura parte", a adaugat Dancu.

De altfel, avocatul lui Becali sustine ca stenogramele aparute in presa sunt fragmentate si ca din ele s-au taiat bucati importante care dovedeau nevinovatia clientului sau.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea