Social

#emerich ienei #meci #steaua

"Steaua nu merita sa joace in primavara europeana", a declarat Ienei

Antrenorul cu cele mai mari performate din Ghencea, Emeric Ienei , a declarat ca Steaua nu merita sa joace in primavara europeana , desi el isi doreste acest lucru.

"Va fi un meci interesant, chiar daca Steaua nu a aratat prea multe lucruri bune in acest tur de campionat. O sa fie un meci care pe care, sper sa aduca un plus de moral pentru stelisti . Nu cred ca jucatorii care ii vor inlocui pe titularii obisnuiti de la Liverpool sunt la acelasi nivel. Nu e o schimbare prea mare in ceea ce joaca echipa acum fata de ceea ce juca in perioada lui Ilie Dumitrescu . Steaua nu merita sa joace in primavara europeana, desi eu mi-as dori asta. Antrenorul trebuie sa fie lasat pentru a construi o echipa competitiva", a declarat Emeric Ienei la un post de televiziune.

Declaratia lui Ienei vine cu doar o zi inaintea unui meci crucial pentru stelisti, in care se va decide, in mare parte, soarta formatiei in cupele europene.

Partida dintre Steaua si Liverpool, din etapa a cincea a grupelor Europa League , se va disputa joi, in Bucuresti, de la ora 20.00.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea