Social

Steaua-Middlesbrough La meciul retur, tichetele vor costa intre 24 si 32 de euro.

Pretul biletelor din mansa intii a semifinalelor dintre Steaua si Middlesbrough a fost marit fata de intilnirea ros-albastrilor cu Rapid, din precedentul tur. Astfel, pentru un bilet la peluze, suporterii vor plati 30 de lei noi, 50 pentru tribuna a II-a, 100 pentru tribuna I si 200 pentru tribuna 0.

Daca pina acum posesorii de abonamente intrau gratis, pentru meciul cu englezii acestia isi vor putea procura bilete la jumatate de pret. Casele de la stadioanele Ghencea si Lia Manoliu vor fi deschise de simbata pina miercuri, iar posesorii de abonamente vor putea ridica tichetele de la o casa special amenajata la arena din Ghencea, pina marti inclusiv.

Pentru meciul retur, britanicii au anuntat ca biletele vor costa intre 24 si 32 de euro pentru adulti, in timp ce copiii vor plati intre 15 si 22 de euro. Posesorii de abonamente vor beneficia de o reducere de cinci euro daca vor rezerva tichete pina pe 19 aprilie .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea