Social

#fotbal #toja #transfer #steaua

Steaua l-a prezentat oficial pe Toja

Columbianul Juan Carlos Vega, noua achizitie a Stelei, a fost prezentat oficial, miercuri, in jurul orei 14.30, in cadrul unei conferinte de presa care a avut loc la sediul clubului din Aleea Alexandru, nr. 1-3.

"Sunt foarte fericit ca sunt aici, stiu ca Steaua este o echipa mare in Romania si Europa si vreau sa munceasc cat mai mult in aceasta noua etapa a carierei mele. Steaua m-a contactat, am fost onorat de acest lucru si de la inceput am considerat ca e o provocare si un pas inainte, inainte de sosirea mea aici. Cred ca Liga Campionilor e cea mai importanta competitie din lume . Desi am sosit de curand ma simt integrat in echipa si vreau sa ne calificam in grupele Ligii", a declarat Toja , in conferinta de presa.

Columbianul a mai dezvaluit ca a discutat mult la telefon cu conationalii sai Dayro Moreno si Zapata, care i-au spus lucruri frumoase despre echipa din Ghencea si care i-au recomandat sa accepte oferta Stelei.

Dupa ce presa americana a dezvaluit ca in urma cu cativa ani Toja a consumat marijuana, jucatorul a afirmat ca a fost vorba despre un episod izolat care s-a incheiat: "Asta a fost demult, cand eram mai tanar si acum nu mai am nicio legatura. Acum m-am schimbat".

Toja a mai spus ca este pregatit din punct de vedere fizic, campionatul american fiind in plina desfasurare, si ca poate evolua pentru Steaua imediat ce clubul din Ghencea va primi cartea verde.

Columbianul Juan Carlos Toja a fost transferat de Steaua de la FC Dallas, petru de 750.000 de euro.Toja a semnat un contract valabil patru ani cu gruparea din Ghencea.

FC Dallas l-a achizitionat pe columbian in februarie 2007 de la River Plate. In primul sau an in SUA , Toja a inscris sase goluri in cele 27 de meciuri jucate, fiind votat -ul sezonului. In cele 16 jocuri din acest an, Toja a inscris de ori si a dat doua pase decisive. El a fost selectionat pentru All -Star Games si in 2007, si in 2008, si a evoluat in ambele jocuri, reusind sa inscrie in primul dintre ele.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea