Social

#steaua #fotbal #liga #galatasaray

Steaua joaca in liga impotriva lui Galatasaray

Steaua a aflat astăzi cu cine va juca in ultimul tur preliminar al Ligii Campionilor: Galatasaray


Astăzi, de la ora 13:00, a avut loc tragerea la sorţi pentru turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. In urne a intrat şi Steaua, pentru a patra oară în ultimii 4 ani. Formaţia din Ghencea este cap de serie , dar şi în această situaţie ar putea da peste adversari tari ca Atletico Madrid , Galatasaray sau Dinamo Kiev.

Meciurile din această fază sunt programate pe 12/13 şi 26/27 august.

&In cazul în care vor trece de acest tur, roş-albaştrii vor ajunge pentru a treia oară consecutiv in grupele Champions League , acolo unde este calificată direct şi campioana Romaniei, CFR Cluj.

Tragerea la sorţi a hotarit:

Galatasaray - Steaua pe 13 august

Steaua - Galatasaray pe 27 august.

 

Steaua va juca în primul meci la Istanbul, iar returul va avea loc în Ghencea! Meciul tur va avea loc pe 13 august, iar returul va avea loc, cel mai probabil, pe 27 august. Steaua a trecut mereu de echipele turce in cupele europene.

FC Vaslui va intalni Metalurgs Ljepajas
Tot astăzi, de la ora 14:30, a fost programată şi tragerea la sorţi pentru turul 2 preliminar al Cupei UEFA. Romania este reprezentată in această fază de FC Vaslui, calificată din Cupa Intertoto. Ca şi Steaua, şi trupa lui Hizo a fost cap de serie. În cazul unei calificări, moldovenii se vor califica în ultimul tur înaintea intrării in grupele Cupei UEFA. Adversara Vasluiului este Metalurgs Liepajas (Letonia).

FC Vaslui va juca primul meci in deplasare, la 14 august, returul urmând să aibă loc la 28 august in Romania.

In cazul in care va trece de turul doi preliminar, FC Vaslui va accede in primul tur al Cupei UEFA.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea