Social

#steaua #fc ujpest #uefa #meci #europa league

Steaua joaca in Europa League cu ungurii de la FC Ujpest

Romania – Ungaria in Europa League: Steaua va juca in turul al doilea preliminar al competitiei cu FC Ujpest , din Ungaria. Asta au hotarat astazi sortii, in tragerea desfasurata la Nyon.

Formatia din Ghencea va juca primul meci acasa, pe 16 iulie si returul pe 23 iulie, la Budapesta. Potrivit Realitatea TV, oficialii stelisti nu au nici o emotie in legatura cu aceasta echipa, fiind siguri de calificarea in urmatorul tur, deoarece pana acum nu au auzit de cei de la FC Ujpest .

Pana atunci insa, trupa antrenata de Cristiano Bergodi va pregati primul tur din cupele europene cu un turneu de pregatire , care va avea loc in Austria, in perioada 25 iunie-8 iulie. In cadrul acestuia stelistii vor juca cu ND Gorica, Bohemians Praga, Dinamo Zagreb si TSKA Sofia.

Dupa meciurile cu ungurii de la Ujpest, in cazul in care vor fi victoriosi, stelistii ar urma sa evolueze in turul 3 preliminar al competitiei, tragerea la sorti pentru aceasta runda urmand sa aiba loc la data de 17 iulie.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea