Social

Steaua invinge si fara bricheta

Ros-albastrii au castigat la Vaslui, scor 1-0, dupa o partida anosta care s-a terminat, de aceasta data, in timpul regulamentar de joc.

Decizia prin care Steaua a castigat la masa verde jocul cu Rapid nu i-a lasat indiferenti pe moldoveni.
Astfel, ros-albastrii au fost primiti cu ironie, la una dintre peluze organizatorii reusind sa monteze o bricheta de doi metri, in culorile lui FC Vaslui, pe care scria: „A nu se arunca! Pericol de depunctare ".

In plus, fanii gazdelor au mai afisat cateva bannere cu trimitere: „La Vaslui nu functioneaza butoanele", „Dintr-o echipa cu renume european, ati ajuns milogii Romaniei" sau „In teren 11 jucatori, cu arbitrul 12, faceti furori". In aceste conditii, se anunta un joc incins.

Insa cele doua formatii au oferit o disputa modesta, care a facut multi spectatori sa caste de plictiseala . Pe acest fond de joc anost, Pepe Moreno a reusit sa marcheze unicul gol al meciului in minutul 65, el reusind sa traga puternic pe langa Haisan.

Pana la final, gazdele nu au reusit sa se apropie de poarta lui Zapata, astfel ca Steaua a reusit sa castige un joc in care a sutat de numai doua ori pe poarta. „Am jucat putin mai bine decat Vasluiul. Nu pot spune ca am jucat extraordinar, dar important era sa castigam. Inseamna ca ma iubeste Dumnezeu", a spus Gigi Becali dupa terminarea jocului.

Porumboiu isi acuza jucatorii de blat!


Finantatorul echipei FC Vaslui a fost afectat de esecul cu echipa din Ghencea. „Steaua castiga campionatul prin mijloace diavolesti. Daca s-ar scrie ca a fost blat la Vaslui-Steaua, nu s-ar exagera cu nimic. Unii dintre jucatorii mei au evoluat suspect de slab", a afirmat Porumboiu.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea