Social

#steaua #poli timisoara # fuzionare

Steaua "fuzioneaza" cu Poli Timisoara

Steaua Bucuresti va fi marea beneficiara a deciziei TAS de neacordare a licentei pentru Liga 1 formatiei Poli Timisoara, ai carei jucatori de baza vor fi directionati catre gruparea "ros-albastra".

Imediat ce a aflat de decizia instantei de la Lausanne, Gigi Becali a anuntat ca va lua legatura cu Marian Iancu pentru a discuta despre jucatorii ce vor ajunge la Steaua, scrie ziare.com. Principalele tinte ale lui Becali sunt Laszlo Sepsi , Alex Bourceanu si Dorin Goga, toti urmand a fi detinuti in coproprietate de Steaua si Timisoara, cluburi ce isi vor imparti banii in cazul unui transfer ulterior.

"Daca se face fuziunea, vine si antrenor, si jucatori, absolut tot. Ar putea sa se facă prin absorbtie ", a spus Becali. Finantatorul Stelei a precizat ca au existat discutii in acest sens cu patronul Unirii Urziceni, Dumitru Bucsaru , insa nu este nimic stabilit deocamdata.

In acest moment, Timisoara nu poate realiza niciun transfer, toti jucatorii fiind blocati de Fisc din cauza unei datorii de 800.000 de euro a clubului condus de Marian Iancu la bugetul de stat.

Pe langa jucatorii din "lotul Timisoara", in Ghencea vor mai ajunge Junior Moraes si Andrei Prepelita .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea